Понеділок, 18 вересня 2023 11:37

Бельгія підготувала для України першу партію модернізованих бронемашин М113

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бойові машини отримали відповідне оснащення системи озброєння з дистанційним управлінням та елементами для встановлення кулеметів калібру 12,7-мм або 7,62-мм.

Бельгія відправить першу партію з 10 бронемашин M113 до України. Компанія John Cockerill Defense (JCD) модернізувала відповідну техніку.

Ініціатива щодо постачання нашій державі цієї техніки фінансується Нідерландами, Бельгією та Великим Герцогством Люксембург. Фахівці JCD вивчають інші можливості для підтримки української армії.

Машини M113 планують відремонтувати відповідно до контракту, отриманого від Міністерства оборони Бельгії. До кінця листопада 2023 року 40 військово-транспортних машин M113 пройдуть відповідні процедури заміни деталей.

Ця техніка братиме участь у боях проти російських окупантів. Бойові машини отримають відповідне оснащення системи озброєння з дистанційним управлінням та елементами для встановлення кулеметів калібру 12,7-мм або 7,62-мм.

Слід згадати, що Португалія у червні передала Україні нову партію БТР M113 та причіпних гаубиць калібру 105 мм. Нова партія озброєнь надійшла на додаток до 180 тонн боєприпасів 155-мм калібру та п'яти броньованих машин медичної допомоги М577.

Австралія у травні направила в Україну велику партію бронетранспортерів. Країна передала уряду Україні чергову партію броньованих машин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, загалом це 14 бронетранспортерів M113 та 20 броньованих машин Bushmaster.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: