Четвер, 16 вересня 2021 11:30

Представили нові крани-маніпулятори для роботи із вантажівками

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hyva анонсувала нову лінійку рухомих електричних кранів-маніпуляторів на роликах KENNIS e-Power

Компанія Hyva виводить на ринок нову лінійку повністю електричних рухомих роликових крано-маніпуляторних установок KENNIS e-Power.

Крани KENNIS e-Power можуть працювати при вимкненому двигуні вантажівки, вирішуючи проблему роботи в міських районах, які не вітають або не допускають викидів і шуму, характерних для кранових установок, що працюють від ДВЗ.

Лінійка маніпуляторів Hyva KENNIS e-Power укомплектована компактними і високоефективними акумуляторними батареями великої місткості, які забезпечують ту ж продуктивність, що і дизельний двигун.

Система управління батареями (BMS) гарантує ефективне управління температурою, високу продуктивність батареї і безпеку в експлуатації. Електродвигун і інтелектуальна електронна система управління оптимізують подачу електроенергії і дозволяють перезаряджати акумулятори під час руху.

Система ORRS (система підзарядки на дорозі) заряджає робочу батарею крана за рахунок енергії тягової батареї, коли вантажівка знаходиться в русі, що дозволяє працювати крану на електротязі при вимкненому двигуні автомобіля.

На даний час, електричні КМУ Hyva KENNIS e-Power включають чотири моделі 14 R з максимальним вантажним моментом 14 тм, максимальною вантажопідйомністю від 3900 до 4200 кг і максимальним робочим охопленням від 5 до 8,4 м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це три моделі 16 R з максимальним вантажним моментом 16 тм, максимальною вантажопідйомністю від 4375 до 4700 кг і максимальним робочим охопленням від 6 до 8,4 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: