Субота, 25 вересня 2021 18:57

Вітчизняні паливозаправники вийшли на новий рівень якості

Паливозаправники – це один з тих різновидів спецтехніки, в яких особливі вимоги пред'являються до питань безпеки і зручності практичного використання.

І це не дивно, оскільки, крім транспортування вибухо- і вогненебезпечних матеріалів, за допомогою таких транспортних засобів здійснюється роздача ПММ в умовах, далеких від комфортних. Це можуть бути сільськогосподарські площі, будмайданчики в «дикому полі», тимчасово облаштовані злітно-посадочні смуги, військові моторизовані частини і маса інших об'єктів, для яких потрібно купити паливозаправник.

Топливозаправщик Polycar 

Саме вирішенню проблем поставки і ефективного використання паливно-мастильних матеріалів та інших технічних рідин присвячений величезний пласт розробок торгової марки Polycar. З уже готовими моделями такої техніки можна ознайомитися на офіційному сайті, перейшовши за цим посиланням – https://polycar.com.ua/toplivozapravshhiki/.

Топливозаправщик Polycar 

Від себе ж додамо, що навіть побіжний огляд готових рішень дає необхідне уявлення про те, наскільки різноманітно може виглядати автопаливозаправник, наскільки різні завдання можна вирішувати за допомогою такої машини і в яких умовах така спецтехніка може експлуатуватись.

Автомобілі-паливозаправники, що виготовляє Polycar, в якості базового шасі можуть використовувати різноманітні вантажні авто. Зокрема, вже зараз існують і активно експлуатуються в Україні машини на базі МАЗ, ГАЗ, Isuzu. Можливе використання будь-якого іншого шасі, яке здається більш привабливим замовнику. Найсвіжіший проект в цій сфері був виготовлений на Isuzu NPR 75L, замовником в цьому випадку виступило підприємство ДТЕК. Машина має резервуар для рідини розміром 4,0 м³, може використовуватись як для перевезення пального, так і для перевезення трансформаторного масла підвищеної щільності.

Топливозаправщик Polycar 

Перед цим однією з розробок був паливозаправник для авіаційної сфери, з дещо більшим об'ємом цистерни (5,0 м3). Паливозаправник виконаний на базі автомобіля МАЗ і чудово адаптований до експлуатації як на стаціонарних аеропортах виробничо-технічного призначення, так і на злітно-посадочних об'єктах мобільного типу, облаштованих посеред глухого степу, лісу, в прикордонній зоні, вдалині від комунікаційних ліній для роботи в автономному режимі.

Крім цього, виготовлені на Polycar автомобілі-заправники можуть експлуатуватися аграрними холдингами, будівельними, автодорожніми підприємствами і будь-якими іншими господарськими об'єктами, в яких є потреба в безпечної доставці і безпечній роздачі паливних ресурсів рідкого типу.

Топливозаправщик Polycar 

Виробник оснащує свої розробки:

  • надійними ємностями для рідин;
  • засобами протипожежної та електротехнічної безпеки;
  • допоміжним виробничім оснащенням (сходи для персоналу, майданчики для обслуговування та інше);
  • обліково-роздавальними пристроями (паливозаправочні пістолети, об'ємно-вимірювальна апаратура, засоби контролю стану тиску всередині цистерни та інші необхідні пристосування для обліку і точного вимірювання);
  • а також іншими робочими пристроями, що використовуються для даної галузі виробництва (фільтри, клапано-запірні механізми, тощо).

Все устаткування, що використовується для цих цілей, виготовляється найвідомішими світовими брендами, має найкращі виробничо-експлуатаційні показники і відмінний робочий ресурс.

Топливозаправщик Polycar 

Результатом діяльності підприємства є ряд модифікацій машин, що вже зараз справно виконують свої функції, які пов'язані з транспортуванням і відпусканням ПММ в найрізноманітніших сферах господарства. І немає сумнівів в тому, що торгову марку Polycar очікує ще багато цікавих проектів в цьому напрямку.

Детальніше про техніку читайте на офіційному сайті polycar.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: