П'ятниця, 25 червня 2021 12:48

Krone представила нову лінійку напівпричепів Dry Liner

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до оновленої лінійки увійшли чотири базові моделі з різними типами бічних стінок.

Кузов STG з гладкими сталевими стінками, внутрішнім облицюванням і різними варіантами кріплення вантажу призначений для перевізників, які займаються транспортуванням вантажів загального призначення, а також вантажів текстильної промисловості.

П'ятдесят відсотків подібних напівпричепів укомплектовані обладнанням для завантаження другим ярусом. Кузов STP (сталь плюс фанера) також може бути укомплектований пристроєм для завантаження другим ярусом і кріпильними рейками.

Для максимальної вантажопідйомності розроблена модифікація STK з пластиковою бічною стінкою. Напівпричіп Dry Liner SDK LI зі світлоізоляцією, бічними стінками з сендвіч-панелей з пофарбованим сталевим верхнім шаром і внутрішнім ПВХ-покриттям, призначений для перевезення термочутливих вантажів (таких як лаки і фарби).

Моделі сімейства Dry Liner базуються на шасі з діагональним посиленням рами, передньою стінкою, привареною до кутових стійок, панелями підлоги, укладеними врівень між лонжеронами, та міцним подвійним захистом від пошкодження вилковим навантажувачем.

Версія LI має зносостійкий захисний алюмінієвий цоколь висотою 300 мм. Всі типи кузовів даної серії штатно оснащені сталевим дахом (опційно - з вікнами), а також можуть бути обладнані утепленим дахом з сендвіч-панелей або напівпрозорим дахом зі склопластику.

Задній портал може бути укомплектований воротами контейнерного типу, ролетами або гідро.

Напівпричепи Dry Liner випускаються в різних варіантах по довжині. Стандартний Dry Liner STG має довжину 13,6 м і доступний також у версії довжиною 15 м. Є і 11-метрова версія для міської логістики. Остання може бути укомплектована поворотною віссю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для всіх моделей доступна так звана «мегаверсія», крім того, в лінійку входять модифікації TIR і пакети устаткування для поромних або залізничних перевезень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: