П'ятниця, 07 травня 2021 13:37

Citroën представив крихітний комерційний автомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька компанія представила MY AMI CARGO - це LCV версія компактного повністю електричного двомісного автомобіля AMI.

Новий комерційний електромобіль MY AMI CARGO на акумуляторах був розроблений для постачальників послуг доставки «останньої милі» та інших бізнес-користувачів, що працюють в міських районах з обмеженнями по викидам, поряд з тісним простором.

Новий MY AMI CARGO – це практичне рішення для служб, яким потрібен маневрений і практичний автомобіль з нульовим рівнем викидів. Його невеликий розмір з габаритами 2,41х1,39х1,52 м (ДхШхВ) разом з малим діаметром повороту всього 7,20 м спрощує водіння, маневри і паркування по місту.

Також модель підходить для служб доставки по місту, особливо в зв'язку зі зростанням обсягів електронної комерції і доставки їжі додому.

Він також корисний для багатьох інших міських операторів, включаючи місцеві сервісні компанії (сантехніки, електрики, слюсарі), для автопарків місцевих органів влади та інших постачальників послуг державного сектора.

Завдяки сталевий трубчастої конструкції, яка захищає від ударів, MY AMI CARGO пропонує чудову безпеку в порівнянні з дво- або триколісними легкими транспортними засобами, а також захист від несприятливих погодних умов.

Основною зміною в інтер'єрі стало видалення пасажирського сидіння, яке було замінено поліпропіленовим модулем з семи частин місткістю до 260 літрів і 140 кг вантажу або товарів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у поєднанні з внутрішнім сховищем, вже наявними на борту, MY AMI CARGO може запропонувати загальну місткість 400 літрів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: