Неділя, 09 травня 2021 12:19

Яким буде оновлений Duster: перші фото

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з’явилися перші зображення нового Dacia Duster, призначеного для європейського ринку.

Невдовзі європейцям запропонують нову модифікацію популярного SUV, який пережив плановий рестайлінг. Сама Dacia модернізований кросовер поки не анонсувала, проте його «впіймали» під час зйомок для реклами.

Головна обновка - фари. У них зберегли стару форму, зате замінили начинку: ходові вогні тепер у вигляді світлодіодних «ігрек», як у хетча Dacia Sandero і седана Dacia Logan третього покоління.

Ліхтарі теж могли модернізувати. Але передній бампер і радіаторні грати зовні начебто такі ж, як у дореформеної моделі.

Всередині, швидше за все, встановили більш сучасну мультимедійну систему з збільшенням в розмірах екраном. Ну і, можливо, розширено список доступного обладнання. У топовому оснащенні Dacia Duster передбачені круїз-контроль, камера заднього огляду і система моніторингу «сліпих» зон.

Про реформи в плані техніки інформації поки немає, при цьому європейські ЗМІ сподіваються на повернення роботизованої коробки EDC.

 У моторну гамму дореформеного кросовера входять бензинові «турботрійка» 1.0 TCe і «турбочетвірка» 1.3 TCe, а також дизель 1.5 Blue dCi.

Ще можна придбати боіпаливний Duster з мотором 1.0, що працює на бензині або скрапленому газі. Привід - передній або повний (в залежності від версії).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, офіційну презентацію рестайлінгового Dacia Duster очікують в червні 2021 року, а після неї європейські дилери, ймовірно, почнуть приймати замовлення. Ціна колишнього кросовера, наприклад, у Франції сьогодні стартує з позначки в 12 490 євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: