Четвер, 06 травня 2021 12:09

IVECO представила сміттєвоз Eurocargo із двома поворотними вісями

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка середніх вантажних автомобілів IVECO Eurocargo поповнилася новою модифікацією із подвійним керуванням для більш компактних робіт із вивезення сміття.

Доступна на платформі 4x2 Euro5 (EEV) ML160 з укороченою колісною базою 4455 мм, нова модель виробляється на заводі IVECO в Брешії в Італії і має обидві поворотні вісі.

Компоненти для оснащення системи подвійного управління Eurocargo взяті із наявних комплектів запчастин IVECO, щозабезпечує безшовну інтеграцію системи і більш ефективний процес установки.

Платформа з подвійним керуванням ML160 розроблена для сумісності з рядом провідних корпусів об'ємом до 15 кубічних метрів, що є оптимальним розміром. Це забезпечує значне підвищення корисного навантаження, зі збереженням високої маневреності у порівнянні із традиційними сміттєвозами.

Вантажівка оснащена 5,9-літровим шестициліндровим двигуном Euro 5 (EEV), потужністю 280 кінських сил і 950 Нм крутного моменту, та агрегатується зі 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison S3000.

Для більш комфортної їзди і зменшення пошкоджень дорожньої інфраструктури автомобіль IVECO Eurocargo з подвійним керуванням оснащений задньою пневматичною підвіскою з електронним управлінням (ECAS), а задня вісь включає керування водієм блокуванням диференціала на випадок, якщо буде потрібно додаткове тягове зусилля.

Гальмування на автомобілі забезпечується передніми і задніми вентильованими дисковими гальмами з електронною програмою стабілізації, АБС і регулятором проти ковзання.

Інші особливості включають європейський дизайн і обладнану кабіну, в якій велика увага приділяється ергономіці, в тому числі зниженого шуму і високому рівню комфорту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова модель IVECO ідеально підходить для роботи в міських умовах із обмеженим простором.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: