Четвер, 06 травня 2021 09:22

Яким буде Volkswagen Multivan нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник поступово проливає світло на особливості конструкції майбутньої новинки Т7

Цього літа відбудеться прем'єра мінівена Multivan нового покоління відомого німецького бренду. Ця модель істотно відрізняється від попередників, перш за все, кардинальними змінами в компонуванні салону.

У підрозділі комерційних автомобілів Volkswagen вже опублікували деякі подробиці про новий мінівен. Але, як це незрідка трапляється, до офіційного представлення нової моделі з’являються шпигунські фотографії авто.

Так, у автомобіля з'явилися бічні стекла збільшеної площі і великий (двосекційний) панорамний дах, а також люк на електричному приводі.

Роздільні крісла полегшеної конструкції замінили сидіння (варіант - суцільний диван) третього ряду - їх дуже просто і швидко можна зняти, якщо знадобиться додаткова вільна площа в салоні.  У конструкції крісел другого ряду фахівці Volkswagen передбачили обертання на 180 градусів.

Також стало відомо, що автомобілі сімейства T7 - ​​Multivan, Transporter і Caravelle - отримають гібридну силову установку на базі 1,4-літрового турбомотора, що працює разом з електричним двигуном.

Роботизована коробка передач з подвійним зчепленням (DSG) увійде вже в базове оснащення. Замість важеля КП з'явиться кнопкове управління, розташоване праворуч від рульового колеса, на одному рівні з 10-дюймовим екраном мультимедійної системи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в новому Multivan класичне стоянкове гальмо замінять електронним, яке буде спрацьовувати або автоматично, або при натисканні кнопки, розташованої на панелі приладів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: