Субота, 22 травня 2021 17:27

Ford представить бюджетний електрофургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Ford має намір вкласти 300 мільйонів доларів у свій новий проект.

На заводі американського автовиробника в румунському місті Крайова в 2023 році налагоджено виробництво електричного автофургона.

Поки що конкретної інформації про те, яку машину буде робити в Румунії Ford, поки немає. Однак є відомості, що це буде невеликий бюджетний «каблучок», який зможе скласти конкуренцію новому Renault Express і вантажній версії електричного хетчбека Dacia Spring.

Повністю електричні моделі Ford планує виробляти ще на двох своїх заводах - в Туреччині та Німеччині. Компанія нарощує зусилля в сфері випуску легких комерційних автомобілів без шкідливих викидів в Європі.

Не оминають в компанії і нагоди взяти участь в спільних проектах з відомими європейськими автовиробниками. Так, в минулому році Ford і Volkswagen оформили альянс для випуску декількох спільних комерційних автомобілів.

Варто нагадати, що нещодавно в європейському підрозділі Ford заявили, що «в сегменті LCV дві третини продажів до 2030 року повинні скласти розеткові моделі - електромобілі і plug-in гібриди».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в європейському сегменті LCV Ford в минулому році зайняв друге місце - продажі компанії склали 287 801 автомобіль. На першому місці - корпорація Stellantis з 554 376 машинами. А замкнула трійку лідерів компанія Renault, що реалізувала 265 488 авто.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: