П'ятниця, 23 квітня 2021 11:27

Замовили відразу 665 фургонів електрофургонів Vivaro-e

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Vauxhall отримав велике замовлення на поставку 100% електричних фургонів Vivaro-e

Британський завод Vauxhall, що є частиною Groupe PSA і Stellantis, отримав замовлення на постачання в Mitie, одну з провідних британських компаній з управління об'єктами і надання сервісних послуг, 655 нових повністю електричних фургонів Vivaro-e Vauxhall, модель яких була названа Міжнародним фургоном 2021 року.

Перший фургон Vauxhall Vivaro-e вже було відвантажено Mitie. Наразі її автопарк до нараховує вже 1000 електромобілів.

Компанія Mitie розпочала перехід на електромобілі в середині 2019 року, при цьому основна увага звертається на легкові авто і невеликі фургони.

Натомість з Vauxhall Vivaro-e компанія Mitie знайшла певну «золоту середину» у своїй робочій мобільності, оскільки електромобіль має достатній запас ходу і високу вантажопідйомність в своєму класі.

Фургони Vivaro-e для Mitie були спеціально оснащені так, щоб гарантувати перевезення всього необхідного обладнання при мінімальній повній масі для максимізації радіусу дії батареї.

Замовлення Mitie включає електричні фургони Vivaro-e на акумуляторах, потужністю 75 кВтг на версіях зі стандартною колісною базою L1 і довгою колісною базою L2. Ці фургони Vivaro-e здатні проїхати до 330 км на одній зарядці і підтримують швидку зарядку до 100 кВт, причому зарядка до 80% займає всього 45 хвилин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, акумуляторні фургони Vivaro-e мають кращу в своєму класі вантажопідйомність до 1226 кг, що є унікальним на ринку для повністю електричних LCV, і можуть буксирувати до однієї тонни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: