Четвер, 22 квітня 2021 12:07

Вітчизняний виробник представив нові моделі автопаливозаправників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українська компанія Завод спецтехніки «Техкомплект» створила нові 8-кубову та 4,5-кубові моделі автопаливозаправників

Зокрема, компанії Agsolco-Ukraine передали машину із новою кубатурою. На базі вантажних шасі JAC виготовили перший автопаливозаправник з об'ємом 2-секційної цистерни 8 кубометрів.

В якості базового шасі використана модель JAC N120 із колісною формулою 4х2. Значення GVW становить 12 тонн, а вантажопідйомність - 7,7 тонн.

Машини оснащені механічною КПП , 6 + 1 передач. Своєю чергою потужність двигуна CUMMINS EURO-5 досягає 170 к.с..

Також, Завод спецтехніки «Техкомплект» представив новий автопаливозаправник на базі Бєлавіа-1503 (Gazon Next ГАЗ-C42R33-000010).

На шасі встановлена 2-секційна автоцистерна з об'ємом 4,5 куб.м. Раніше, на базі вантажної техніки Бєлавіа (Gazon Next) Завод спецтехніки «Техкомплект» вже неодноразово виготовляв автотопливозаправщики з об'ємом цистерни 4,9 куб.м.

Незначне зменшення місткістю автоцистерни пов'язано з тим, що в якості базового шасі використано вантажне шасі з дворядною кабіною 5+1.

Покупець нової автоцистерни Заводу спецтехніки «Техкомплект» - ФГ «Обрії», розташоване в Харківській області.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, здвоєна кабіна дозволить перевезти, окрім транспортування світлих нафтопродуктів в цистерні, бригаду більше 3-х чоловік до робочого об'єкту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: