Середа, 31 березня 2021 12:17

Renault почала приймати замовлення на новий Kangoo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повністю новий Renault Kangoo в пасажирському виконанні доступний для замовлення вже з 1 квітня цього року.

Продаж машини у Франції стартує вже в червні цього року..

Найдоступнішою буде машина з бензиновим двигуном 1.3 TCe FAP в 100 к.с. – 24 900 євро. Машини з 1,5-літровим дизелем Blue dCi в 95 к.с. можна буде придбати від 25 900 євро. Топовою стане 130-сильна бензинова версія з уже згаданим мотором 1.3 TCe FAP, із прайсом від 27 900 євро.

Відзначимо, що Renault Kangoo нового покоління насамперед легко впізнати за динамічним профілем і масивною решіткою радіатора з поперечними елементами, скроєною в новому корпоративному дусі. Вже в базі машина оснащена світлодіодними фарами і задніми ліхтарями.

У салоні з’явилася повністю нова приладова панель. Корисний об’єм речових відсіків становить 49 л, а основного багажника — від 775 до 3500 л.

Тримісне сидіння другого ряду складається в пропорції 2/3 і 1/3, можна скласти і крісло переднього пасажира — і отримати вантажний відсік з пласкою підлогою, завжовжки 2,7 м. Доступ у салон полегшують передні двері, що відкриваються на кут у 90 град., а також задні зсувні — з шириною дверного отвору 615 мм.

В машині встановлюється нова мультимедійна система Renault EASY LINK з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм. Kangoo нового покоління вже в стандартній комплектації поставляється з 14 електронними системами допомоги водієві.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це система екстреного гальмування, круїз-контроль, обмежувач швидкості на спусках, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, система оповіщення про сходження із заданої смуги руху Lane Keeping Assist, активний моніторинг сліпих зон тощо.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: