Четвер, 01 квітня 2021 09:39

Great Wall розпочне випуск водневих позашляховиків і вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайська компанія Great Wall Motor планує стати одним із найбільших світових виробників автомобілів на паливних елементах.

Перші позашляховики Great Wall на водневих паливних елементах будуть представлені вже в цьому році. Крім цього компанія запустить в дослідну експлуатацію сотню 49-тонних вантажівок з водневими енергетичними установками.

У керівництва Great Wall наявні амбітні плани щодо водневих технологій. У найближчі три роки компанія інвестує в цей напрямок три мільярди юанів ($ 457 млн.). У 2022 році на зимових Олімпійських іграх в Пекіні дебютує електромобіль представницького класу на паливних елементах, до 2023 року GWM намір стати лідером з виробництва подібних машин в Китаї, а в 2025-м увійти в світову трійку лідерів на ринку водневої енергетики.

Легкові електромобілі на паливних елементах будуть побудовані на адаптованої версії платформи L.E.M.O.N., яка також застосовується в нових кросовери бренду Haval. Силові установки матимуть модульну конструкцію, яка дозволяє комбінувати між собою різні варіанти двигунів, тягових батарей, систем паливних елементів і систем управління, а також балонів з воднем, розрахованих на тиск до 70 МПа. Очікується, що потужність силових установок в таких автомобілях сягатиме 200 кВт (270 к.с.).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, воднева стратегія Great Wall Motor охоплює не тільки розробку і виробництво автомобілів на паливних елементах, але також організацію поставок водню споживачам.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: