П'ятниця, 05 березня 2021 15:05

У лінійці Dongfeng з'явилась нова легка вантажівка під надбудови

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, з березня 2021 року в лінійці Dongfeng для бізнесу з'явилась модель Mengshi (інша назва - Warrior), раніше доступна тільки для армії.

Dongfeng Mengshi - це армійські позашляховики, створені на базі американського Hummer H1. Але потім інженери Dongfeng провели реінжиніринг машини, і створили власну модель.

В основі Mengshi лежить сталева клепана рама з лонжеронами коробчастого перетину. Кузов має сталевий каркас і зовнішні елементи з алюмінію і композитів. Все підвіски у автомобіля - незалежні, привід - постійний повний.

Оновлений Mengshi поставляють в армію Китаю, Пакистану, Бангладеш та інших країн.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, з березня 2021 року Mengshi буде доступний і цивільним покупцям у вигляді шасі під різні види надбудов - модифікація M50 з однорядною кабіною. Очікується, що в подальшому ряд комерційної техніки на базі Mengshi зможуть розширити як пасажирські варіанти, так і фургони, і бортові вантажівки.

У рух автомобіль приводить 4,0-літровий 4-циліндровий турбодизель Cummins потужністю 200 к.с. з 600 Нм крутного моменту. Коробка передач - 4-діапазонний АКПП або 5-ступінчаста МКПП.

Спочатку машина буде доступна на ринку Китаю, потім її будуть пропонувати і на експорт.

Більш детальну інформацію про технічні характеристики, комплектацію та умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати по т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, та на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

А також шукайте в соцмережах: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: