Вівторок, 16 лютого 2021 14:18

В Україні почав працювати перший автогідропідіймач Comet на базі причепа

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, проданий перший італійський автогідропідіймач Comet XTrailer 14 на базі причепа.

Така причіпна автовишка куплена у Заводу спецтехніки Техкомплект столичною компанією, яка працює в сфері бездротового телекомунікаційного зв'язку.

Автогідропідіймач COMET X TRAILER 14 на базі причіпної техніки - новинка модельного ряду автогідропідйомників з Італії. Він встановлюється на причіп для зручного підключення до різних автомобілів і транспортних засобів. Це найкомпактніший агрегат для виконання висотних робіт.

Габарити X-Trailer виділяються серед конкурентів своєю довжиною в транспортному положенні - всього 3,55 м. Цей інноваційний підйомник зі стрілою пропонує робочу висоту 14 м, горизонтальний виліт 6,5 м і вантажопідйомність люльки 200 кг. X-Trailer також доступний у версії X-Trailer 12 з робочою висотою 12 м.

COMET X TRAILER 14 доступний в різних моделях джерела енергії, включаючи бензинові, дизельні, електричні та гібридні двигуни. За ваги установки лише 1200 кг, X-Trailer може зручно буксируватися більшістю седанів середнього розміру.

Його компактний розмір робить його зручним при паркуванні, займаючи лише одне паркувальне місце. X-Trailer включає широкий спектр стандартних та додаткових функцій, що робить його безпечним і простим у використанні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опційна система самоприводу також ідеально підходить для безпечного розміщення причепа на місці за допомогою гідравлічних двигунів. Автогідропідіймач, який пропонує Завод спецтехніки Техкомплект, змонтований на причепі, підходить для виконання цілої низки завдань на висоті: вивіски, фарбування, скління, електромонтажні та покрівельні роботи та багато іншого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: