Четвер, 28 січня 2021 12:47

На ринок виходить електричний Peugeot Partner

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продажі електричного фургона e-Partner в Євросоюзі розпочнуться в другій половині 2020 року.

Peugeot випускає свій комерційний автомобіль Partner з 1996 року, а його «братом-близнюком» є Citroёn Berlingo. Актуальне третє покоління французької моделі було представлено в 2018 році. На сьогоднішній день у продажу є версії з бензиновими і дизельними моторами, але найближчим часом це сімейство поповниться за рахунок цілковито електричної модифікації, якій дали назву з «зеленої» приставкою - e-Partner.

Нова версія вена Peugeot має ту саму зовнішність, що і «звичайні» моделі Partner, оснащені ДВЗ. Автомобіль базується на електричній платформі CMP (Common Modular Platform), вона ж лежить і в основі Peugeot e-208. Фургону надає руху 136-сильний електромотор з максимальним обертовим моментом в 260 Нм. На розгін з місця до «сотні» витрачається 11,2 секунди, а максимальна швидкість новинки досягає 130 км/год.

Літій-іонна батарея розташована під підлогою між передньою і задньою осями, її ємність становить 50 кВт * год. При цьому акумулятор не впливає на обсяг простору в пасажирському салоні і в вантажному відсіку Peugeot e-Partner. Від зарядної станції постійного струму потужністю 100 кВт батарея заправляється до 80% за півгодини (від побутової розетки 8 Ампер повна «заправка» займе 31 годину).

Максимальний запас ходу на одній зарядці становить 275 км (розрахунок вели по циклу WLTP).

Peugeot запропонує e-Partner в двох варіантах довжини (4403 або 4753 мм, колісна база при цьому - 2785 і 2975 мм відповідно) і в декількох версіях кабіни (є і п’ятимісна). Залежно від виконання вантажопідйомність може складати максимальні 800 кг, а обсяг вантажного відділення - до 4,4 кубічних метрів. Фургон може транспортувати причіп вагою до 750 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, представлений електромобіль можна переобладнати в машину для потреб швидкої допомоги, поліції або пожежної служби, а також в ізотермічний фургон.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: