Вівторок, 26 січня 2021 15:15

Яким буде новий Mitsubishi Outlander

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нове покоління популярного кросовера отримає повний привід.

Кросовер Mitsubishi Outlander нового покоління раніше можна було побачити лише на тізері і шпигунських фотографіях, а тепер з’явилися зображення машини в русі. Щоправда, в офіційному відеоролику автомобіль все ще закутаний в щільний камуфляж. Розробники обіцяють, що в порівнянні з попередником новий Outlander стане більший і солідніший.

Також заявлено, що у кросовера з'явиться повний привід Super-All Wheel Control (S-AWC) нового покоління. Раніше в компанії Mitsubishi так називали складну трансмісію суперседанів Lancer Evolution, яка мала активний задній диференціал AYC і міжосьовий диференціал ACD з електронним контролем блокування. Але зараз ця ж назва використовується для повного приводу кросоверів Outlander GT (з самоблокуванням спереду і муфтою на задній осі) і Eclipse Cross (без самоблокування, але з керуванням вектором тяги за допомогою гальм).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, майбутній Outlander буде побудований на одній платформі з уже представленими кросовером Nissan Rogue (він же X-Trail). У гамі пропозицій буде представлено гібрид Outlander PHEV, але збережуться і бензинові версії. Прем'єра новинки призначена на 16 лютого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: