Субота, 23 січня 2021 13:16

Nissan представив автодім на базі електрофургона

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Nissan представив зимовий концепт-автобудинку на базі електричного фургона e-NV200 Combi

Nissan запропонував власне бачення екологічно безпечних експедицій і пригод з новим передовим повністю електричним концептом зимового кемпера e-NV200 Winter Camper.

Зимовий автодім e-NV200 Winter Camper, розроблений на базі електричного фургона e-NV200 Combi, призначений для подолання важкодоступній місцевості.

e-NV200 Winter Camper включає виготовлений на замовлення комплект оснащення Nissan Camper Technology Luxury Kit із повним набором аксесуарів, що забезпечують максимальний комфорт і універсальність для самостійного життя в дикій природі. Бортовий блок живлення 220 В можна заряджати за допомогою встановленої на даху сонячної панелі, а вбудована кухня з холодильником, розкладні ліжка і ізольовані скла дають змогу мешкати тривалий час.

Зимовий кемпер e-NV200, оптимізований для бездоріжжя, був доопрацьований з низкою поліпшень налаштувань для подолання бездоріжжя. Шини преміум-класу для бездоріжжя і збільшений кліренс забезпечують оптимальне зчеплення з дорогою і дорожній просвіт в грязі або снігу, а подвійні прожектори з яскравістю 5400 люмен, встановлені в передній частині автомобіля, забезпечують максимальну видимість, коли водієві це необхідно найбільше.

Створений на базі e-NV200 Combi автокемпер e-NV200 Winter Camper використовує інтелектуальну і ефективну технологію Nissan в області електричної трансмісії. Перевірений і надійний силовий агрегат поєднує оптимальну потужність і діапазон, забезпечуючи миттєвий крутний момент і прискорення. Силова установка містить низку енергозберігаючих технологій, включаючи режим B і економічний режим для поліпшеного рекуперативного гальмування і більш ефективного енергоспоживання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також e-NV200 Winter Camper має можливість швидкої зарядки акумулятора на 80% за 40-60 хвилин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: