Четвер, 14 січня 2021 10:42

General Motors представила новий комерційний електромобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, корпорація GM представила новий комерційний електромобіль, а також анонсувала свій новий бізнес-підрозділ BrightDrop.

Після презентації екосистеми BrightDrop виробник оголосив про випуск електричного легкого комерційного автомобіля EV600, спеціально створеного для доставки товарів і надання послуг на великі відстані. Він поєднуватиме в собі водіння з нульовим рівнем викидів поряд з низкою передових функцій безпеки і зручності.

Фургон EV600 живиться від акумуляторної системи GM Ultium і має діапазон ходу близько 400 км при повній зарядці. За словами автовиробника, за допомогою швидкої зарядки постійного струму потужністю 120 кВт, фургон EV600 зможе за годину поповнювати батарею до 273 км пробігу.

Електрична вантажівка EV600 має більше 17 кубічних метрів вантажного простору при повній дозволеної масі близько 4536 кг. Вона також матиме 13,4-дюймовий повноколірний інформаційно-розважальний екран, передні розсувні кишенькові двері, широкі проходи в кабіні і великі автоматичні двері з датчиками руху в вантажному просторі для забезпечення безпеки вантажу.

Новий електричний фургон доставки від GM буде включати в себе набір стандартних функцій безпеки, в тому числі систему допомоги при парковці спереду і ззаду, автоматичне екстрене гальмування, попередження про лобовому зіткненні, індикатор відстані попереду автомобіля, що йде, гальмування перед пішоходом, систему утримання смуги руху з попередженням про виїзд з смуги руху, автоматичний дальнє світло IntelliBeam і камеру заднього виду HD.

Додаткові функції безпеки і допомоги водієві будуть представлені заднім гальмуванням при перехресному русі, системою допомоги при рульовому управлінні в сліпій зоні, автоматичним гальмуванням при задньому ході, HD Surround Vision, звуковим попередженням пішоходів при задньому русі, поліпшеним автоматичним екстреним гальмуванням і іншими.

Як передає SpecMachinery.com.ua, очікується для широкого кола клієнтів комерційний електромобіль буде доступний для замовлення з початку 2022 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: