П'ятниця, 26 червня 2020 13:11

Bobcat поповнив арсенал навісного обладнання мийкою високого тиску

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка буде представлена ​​в трьох модифікаціях.

Арсенал навісного обладнання навантажувачів з бортовим поворотом Bobcat поповнився мийним агрегатом високого тиску. Необхідність дезинфікування тротуарів, паркових та житлових зон, а також інших об'єктів комунального господарства в період пандемії коронавірусу сприяла розробці нового поливомийного обладнання. Єдине, як стверджують фахівці Bobcat, подібного роду навісне обладнання для міні навантажувачів було представлено ​​компанією в трьох модифікаціях: 250S, 250M і 250L. Воно може встановлюватись ​​як на машини з бортовим поворотом, так і на техніку на гусеничному ходу (CLT).

Компактні габарити навісної мийки не створюють проблем при транспортуванні, а також розширюють її функціонал. У тандемі з навантажувачем цей мийний агрегат можна задіяти для дезінфекції, в будівництві і житлово-комунальному господарстві, при дорожньо-ремонтних роботах і навіть для поливу квітів і дерев на садово-паркових територіях.

Особливість навісної мийки полягає в можливості управління розбризкуючим пристроєм як з кабіни навантажувача, так і за допомогою виносного поливального шланга з ручним пістолетом. У комплекті з мийкою поставляється спеціальне обладнання для управління навісним обладнанням.

Також розробник зазначає плавність ходу і швидкість роботи обладнання завдяки конструкторському рішенню - використанню вільно обертового переднього колеса в мийці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: