Неділя, 21 червня 2020 13:41

Volkswagen показав нові аварійно-рятувальні автомобілі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серед новинок командно-штабні машини та автомобіль швидкої допомоги.

Аварійно-рятувальні автомобілі на базі моделей Transporter T1 та Сrafter повинні були стати зіркою експозиції Volkswagen Commercial Vehicles на майбутньому заході Interschutz 2020 у Ганновері. Але в зв'язку з пандемією виставка була скасована. Однак, це не завадить розповісти про нові транспортні засоби.

Перший з них - це Transporter 6.1, який може бути переобладнаний в командно-штабний автомобіль (MTW) ​​для пожежних підрозділів. Швидка трансформація салону місткістю від 2 до 9 осіб, а також стандартний або високий дах дозволяють підібрати найбільш оптимальний варіант.

А ось вантажопасажирський фургон Transporter Kombi є підходящою основою автомобілів швидкої медичної допомоги (KTW). Тут також можливі два варіанти по колісній базі і висоті даху. Машини стандартно оснащені численними системами активної безпеки. А в якості опції доступні повний привід 4MOTION та 7-ступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням.

Що ж стосується третьої новинки - то це командно-штабний автомобіль (ELW), виконаний на базі більш вантажопідйомного фургона - моделі Crafter. Тут клієнтам пропонуються різні виконання по внутрішньому плануванню, в тому числі опціональні поворотні передні сидіння. Все це допомагає втілити різні індивідуальні рішення від того чи іншого кузовного забудовника. Система постійного повного приводу 4MOTION дозволяє машині сміливо пересуватися по грунтових дорогах.

Варто сподіватися, що всі ці новітні аварійно-рятувальні автомобілі від Volkswagen Commercial Vehicles можна буде побачити на наступній виставці Interschutz, яка повинна пройти в Ганновері з 14 по 19 червня 2021 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: