Середа, 19 червня 2019 17:20

Komatsu оновив автогрейдер GD655

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Komatsu представила новий автогрейдер GD655-7, який отримав ряд поліпшень.

У рух Komatsu GD655-7 призводить двигун SAA6D107E-3 потужністю 218 к.с., сертифікований відповідно до норм викидів EPA Tier 4 Final - передає SpecMachinery.com.ua.

Дворежимне триступеневе управління потужністю (VHPC) компанії Komatsu дозволяє вибрати відповідний режим (економ або потужність), щоб узгодити робочі параметри до вимог застосування для оптимальної економії палива.

Удосконалення силової передачі включають в себе новий важіль перемикання передач з перемикачем руху вперед/нейтраль/назад пальцями.

Трансмісія Komatsu з перемиканням під навантаженням, що розроблена і виготовлена ​​спеціально для грейдерів Komatsu, забезпечує динамічне перемикання повної потужності на ходу, а також повільну передачу і автоматичне перемикання в більш високих діапазонах.

Дворежимна трансмісія (вісім вперед, чотири назад) дозволяє операторам отримувати вигоду від високих швидкостей руху і зниження витрати палива прямого приводу, а також від збільшеного тягового зусилля і управління гідротрансформатором. Повне блокування диференціала забезпечує тягу, необхідну в найважчих умовах експлуатації.

В активі автогрейдера нове рульове колесо, новий важіль рульового управління, нове сидіння з пневматичною підвіскою.

Нові багатопозиційні регульовані підлокітники і консолі LH/RH мають механічну регулювання підйому/опускання і механічне регулювання положення вперед/назад для точного налаштування відповідно до уподобань оператора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: