Вівторок, 05 березня 2019 11:32

На Міжнародному молочному конгресі демонструють навантажувачі Avant

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні в Києві стартував XII Міжнародний молочний конгрес. Однак крім спілкування з ветеринарами, технологами та менеджерами, - на конгресі можна ознайомитися і з технікою.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в експозиції можна побачити нові універсальні навантажувачі фінського бренду Avant. При чому дилер в Україні демонструє техніку «по наростаючій»: на виставці «Зернові технології» були представлені машини 600-ї серії, тепер же демонструється старша лінійка в особі моделі Avant 750.

Компактний розмір, шарнірно-зчленований форм-фактор, велика потужність і вантажопідйомність - це ті переваги, які дозволяють використовувати навантажувачі серії в фермерських господарствах та на молочних підприємствах.

Мінінавантажувачі Avant 700 серії можуть транспортувати вантажі до 1500 кг без застосування додаткових противаг. А моделі Avant 750 і Avant 760i мають підвищену максимальною швидкістю 25 і 30 км/год відповідно, що важливо для переїзду своїм ходом на великі відстані з одного робочого об'єкта на інший.

В рамках Молочного конгресу також можна ознайомитися з навісним обладнанням для навантажувачів Avant, якого для машин розроблено понад 200 варіантів.

Відзначимо, як SpecMachinery.com.ua вже повідомляв, незабаром на ринок України вийде нова лінійка фінських мінінавантажувачів - формату «міні-максі» - 800-я серія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: