Четвер, 27 грудня 2018 12:34

JCB представить перший серійний електроекскаватор

Презентацію свого першого серійного міні-екскаватора JCB проведе на виставці Executive Hire Show в лютому 2019 року - передає SpecMachinery.com.ua.

Презентація передсерійної версії JCB 19C-1 E-Tec відбулася навесні 2018 року, а на британській виставці буде вже машина «з конвеєра» - повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, проект екологічного екскаватора розроблявся в Великобританії в умовах суворої секретності. Машина розроблена на базі традиційної моделі 19C-1, запущеної у виробництво в кінці 2017 року. В її електронному варіанті стандартний дизельний двигун замінили електродвигуном і трьома блоками батарей нового покоління, що забезпечують 312 Ач (15 кВт · год). Однієї зарядки вистачає на 7 годин роботи.

За словами виробника, всі інші характеристики - і зручність керування, і вантажопідйомність 1,9 тонн - залишилися аналогічними «батьку».

Рівень шуму електричного екскаватора становить 7 дБА, що в п'ять разів нижче, ніж у традиційного дизельного двигуна. Таким чином, підрядники можуть використовувати його в звичайний час їхньої роботи в міських умовах, не перевищуючи стандартів шумового забруднення міста.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: