Четвер, 27 грудня 2018 10:50

John Deere представляє новий маневрений харвестер

Компанія John Deere поповнила лінійку лісозаготівельної техніки новим маневреним харвестери малого класу 1070 G.

Модель 1070G оснащена новою конструкцією задньої рами, яка істотно спростить доступ до вузлів і агрегатів. Харвестер має поліпшену оглядовість завдяки тому, що двигун, насоси, радіатори і баки розгорнуті на 180 °. А в зв'язку з тим, що радіатори розташовані в задній частині машини - в кабіні значно знижено рівень шуму.

Новий харвестер має 6,8 літровий двигун John Deere екологічного класу Final Tier 4 з підвищеною потужністю і високим крутним моментом, завдяки якому витрата палива буде знижена на 2-5%.

Машина оснащена системою адаптивного управління трансмісією (ADC), що здатна підтримувати високі робочі обороти тільки тоді, коли це потрібно, наприклад, при поєднанні руху з роботою маніпулятора. Ця функція дозволяє знизити споживання палива і рівень шуму при роботі.

Ключовими особливостями даної моделі є можливість використання як чотирьох, так і шестиколісне шасі, а також наявність компактної харвестерні головки Н412, яка дозволяє працювати в щільному лісі. У базову комплектацію також входить система управління TimberMatic H-16, завдяки якій можна оптимізувати заготовку сортиментів і віддалено діагностувати машину.

Для замовлення доступні два типи кабін: поворотна з системою вирівнювання або фіксована. Система вирівнювання зберігає вертикальне положення на пересіченій місцевості, а механізм повороту забезпечує стеження за рухом маніпулятора, що дозволяє оператору менше втомлюватися протягом довгих змін.

В якості опції клієнтам також буде доступна система інтелектуального управління маніпулятором IBC, що дозволяє значно знижувати навантаження на оператора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: