П'ятниця, 01 березня 2024 09:51

Представили цікавий компактний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, через дев’ять років після появи на ринку Dingo TX 1000 з номінальною робочою вантажопідйомністю понад 400 кг, компанія Toro цілковито переробила його з нуля.

Цього разу навантажувач отримав нову назву – Dingo TX 1000 Turbo – і нові функції на підтримку: дизельний двигун із турбонаддувом і новий запатентований режим Smart Power, який оптимізує двигун, допоміжний і тяговий момент.

Dingo TX 1000 Turbo оснащений дизельним двигуном Yanmar потужністю 24,7 кінських сил із турбонаддувом і більшим крутним моментом для підвищення продуктивності, особливо при використанні траншеєкопачів і шнеків.

Він може рухатися вперед або назад зі швидкістю до 8 км/год.

Компанія Toro оснастила машину одним баком для дизельного палива зліва від оператора та перемістила резервуар для гідравлічного мастила з правого боку від оператора для покращення зручності обслуговування та кращого огляду.

Пластина швидкого кріплення також була посилена для додаткової міцності. Додаткове навісне обладнання включає регульовані вила, грейферний ковш, грейферний ковш, шнек з високим крутним моментом, траншеєкопач з високим крутним моментом, стандартний ковш TX 1000 і ковш великого об’єму TX 1000.

Dingo TX Turbo має номінальну робочу вантажопідйомність 409 кг, стріли навантажувача з вертикальним підйомом і запатентовану Toro систему контролю тяги.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система контролю тяги забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування для користувачів будь-якого рівня кваліфікації та включає інтеграцію цифрового дисплея.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: