Четвер, 14 липня 2022 12:48

Французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів довжиною від 23 до 46 метрів для відновлення зруйнованої інфраструктури.

Домовленості про це досягли українські дипломати з французьким урядом та федерацією французьких промисловців MEDEF.

Компанія Matiere має багаторічний досвід роботи зі швидкого розгортання мостових переходів для автомобільного та залізничного транспорту, особливо в країнах, де війна зруйнувала інфраструктуру.

Вже 25 липня інженери компанії прибудуть в Україну і проведуть оціночну місію з інженерами Укравтодору.

Компанія зацікавлена в співпраці з українськими підрядниками та потенційно розглядає можливість розгортання виробництва цих мостових переходів в Україні.

На сайті компанії представлені різні види мостів, які вона виготовляє. Підкреслюють, що роблять акцент на модульну збірку, тобто спочатку повністю виготовляють конструкцію, а потім доправляють її на місце та встановлюють.

Такі мости можуть бути односмуговими або двосмуговими. Крім того, вони розраховані на великий спектр транспортних засобів, в тому числі і великогабаритних.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Міністерстві інфраструктури повідомили, що через російську агресію в Україні зруйновані понад 350 мостів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: