Понеділок, 06 грудня 2021 11:09

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту наказу Міністерства інфраструктури України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 13 грудня 2004 року № 1098»

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 13 грудня 2004 року № 1098» (далі – проєкт акта) розроблено за власною ініціативою Мінінфраструктури з метою дерегуляції господарської діяльності у морських портах України.

Проєкт акта передбачає скасування Правил оформлення вантажних перевізних документів на перевезення морським транспортом, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 13 грудня 2004 року № 1098 шляхом визнання вказаного наказу таким, що втратив чинність.

Проєкт акта оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність → Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня оприлюднення до Управління морського та річкового транспорту Міністерства інфраструктури України на адресу: пр. Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 13 грудня 2004 року № 1098»

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проєкту наказу Міністерства інфраструктури України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 13 грудня 2004 року № 1098»