Четвер, 03 червня 2021 17:32

Повідомлення про оприлюднення проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України

З метою громадського обговорення на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України оприлюднено заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації.

Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації, а також проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації» оприлюднено на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури www.mtu.gov.ua у розділі «Проекти нормативно-правових актів».

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації подаються до Директорату реформування морської та річкової галузі Міністерства
інфраструктури України на адресу: просп. Перемоги, 14, м. Київ, 01135, або в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дати цієї публікації.

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та затвердження плану заходів з її реалізації»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації

План заходів з реалізації Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України до 2031 року

Стратегія розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: