П'ятниця, 04 червня 2021 10:13

Повідомлення про оприлюдення проєкту Закону України

Проєкт Закону України ««Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Закону України «Про металобрухт»» (далі – проєкт закону) розроблено з метою посилення кримінальної відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту.

Проєктом закону пропонується посилити кримінальну відповідальність за порушення законодавства у сфері залізничного транспорту, що сприятиме невідворотності притягнення до відповідальності осіб, які вчинили такі правопорушення, а також захисту власності від протиправних посягань.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Розробником проєкту акта є Директорат залізничного транспорту Мінінфраструктури.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прохання надавати до Мінінфраструктури на поштову адресу: просп. Перемоги, буд. 14, м. Київ, 01135 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проєкт Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Закону України «Про металобрухт» щодо посилення відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту»

Пояснювальна записка до проєкту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Закону України «Про металобрухт» щодо посилення відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту»

Додаток до пояснювальної записки

Аналіз регуляторного впливу проєкту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Закону України «Про металобрухт» щодо посилення відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту»

Додаток до аналізу впливу регуляторного акта

Порівняльна таблиця до проєкту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Закону України «Про металобрухт» щодо посилення відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: