Середа, 29 травня 2024 11:36

Володимира Галанюка призначено заступником директора Команди підтримки відновлення і реформ (RST) Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури

За освітою Володимир Галанюк інженер-будівельник, спеціальність – теплогазопостачання та вентиляція. Має диплом МВА. В його активі понад 11 років професійного досвіду за напрямками теплопостачання, енергоефективність, інженерні мережі та більше шести років у сфері розробки та впровадження законодавства в галузі житлово-комунальних послуг (ЖКП).

Раніше Володимир Галанюк працював у Команді на посаді старшого проєктного менеджера реформи ЖКП.

На посаді заступника директора RST з питаньмуніципальної інфраструктури ключовими обов’язками Володимира Галанюка є:

  • Контроль та підтримка розробки проєктів необхідних документів, пов'язаних з реформуванням секторів ЖКГ, житлово-комунального господарства, будівництва, технічного регулювання, енергоефективності та містобудування;

  • Координація діяльності секторальних проєктних менеджерів RST в рамках проєкту;

  • Співпраця та координація із зацікавленими сторонами;

  • Загальна координація та моніторинг впровадження горизонтальних реформ у секторах житлово-комунального господарства, будівництва та технічного регулювання, енергоефективності та містобудування.

Також до основних обов’язків заступника директора відносяться пропозиції до стратегічних документів, інвестиційних планів та програм, концептуальних записок, проєктів нормативно-правових та технічних актів у пріоритетних сферах; робочі плани, політики та інші ключові документи для впровадження та моніторингу реформ; робочі плани, стратегії та інші ключові документи для реалізації міжнародної технічної допомоги та приватної ініціативи у пріоритетних сферах; звіти, аналітичні записки з оцінки втрат у пріоритетних сферах та сприяння виконанню євроінтеграційних зобов'язань.

Вітаємо Володимира Галанюка на новій посаді та впевнені, що його експертиза і досвід сприятимуть втіленню важливих євроінтеграційних змін в Україні!




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: