Вівторок, 09 квітня 2024 13:00

Олександр Кубраков: Залучаємо італійський бізнес до відновлення України

На зустрічі зі Спеціальним представником, координатором Робочої Групи від Італії з питань відбудови та зміцнення стійкості України Давіде Ла Чечіліа команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури розповіла про основні пріоритети співпраці.

В фокусі – захист та відновлення енергетичного сектору та розвиток співпраці в транспортній галузі.

Давіде Ла Чечіліа представив перелік італійських компаній, які зацікавлені у відновленні та роботі в Україні.

«Залучення бізнесу до роботи України – один з важливих інструментів відновлення та економічної стійкості. Формат співпраці на рівні регіону, центральної влади та країни-партнера вже показав ефективність на прикладі Данії та Миколаївщини, впроваджуються спільні проєкти Франції на Чернігівщині. Вже працюємо над створенням такого формату спільно з Італією з одним із українських регіонів» — зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

На зустрічі міністрів транспорту «Великої сімки» у Мілані, яка запланована на 11 квітня, Віце-прем’єр-міністр з відновлення — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков також планує представити потреби України у відновлення та запросити італійський бізнес долучитися до відновлення.

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: