Четвер, 22 лютого 2024 13:37

В Україні представили нову машину для розмінування на шасі трактора Т-156

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні випробовують третю вітчизняну модель машини для розмінування на шасі цивільного трактора Т-156.

Презентація нової моделі відбулася 21 лютого 2024 року за участі заступника міністра економіки Ігоря Безкоровайного на одному з випробувальних полігонів.

Нову модель вітчизняної машини для розмінування створила київська компанія efarm pro разом із сумськими виробниками сільськогосподарської техніки.

Розробка нових зразків машин відбувається в межах акселераційної програми для українських підприємців, які мають інноваційні рішення у сфері гуманітарного розмінування.

За словами міністра економіки Ігоря Безкоровайного, українська машина нічим не поступається західним аналогам та здатна очищати за годину 5 тисяч квадратних метрів землі.

Він зазначив, що таку саму площу здатна проходити й хорватська DOK-ING MV-10. Під час випробування була продемонстрована висока щільність обробки землі, яка становить 2 сантиметри між смугами очищення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нині розробники машини готуються до сертифікації та серійного виробництва. Завдяки співпраці з виробником не потрібно буде шукати запасні частини.

 

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: