Вівторок, 23 січня 2024 14:47

До уваги міжнародних автомобільних перевізників пасажирів, які мають функціонуючі маршрути на тимчасово окуповані території України!

Перевізникам, які здійснюють свою діяльність із тимчасово окупованих росією територій України, необхідно надіслати до Мінінфраструктури лист щодо обмеження перевезень.

Під час дії воєнного стану перевізник має право скористатися правом на обмеження перевезення на діючому маршруті.

У своєму листі необхідно зазначити, на якому діючому маршруті буде обмежено перевезення, та обов’язково вказати нову тимчасову початкову точку відправлення з України. Тимчасова точка відправлення обов’язково повинна бути зупинка, яка вже є в розкладі руху, та яка є найпершою після точки відправлення з тимчасово окупованої території.

Такі листи потрібно надіслати до Мінінфраструктури до 01.03.2024 за підписами всіх паритетних партнерів, які здійснюють перевезення пасажирів на конкретному маршруті, перевезення на якому наразі буде обмежено.

Також перевізники можуть надіслати заяву та документи стосовно внесення відповідних змін до маршруту або його закриття. У іншому випадку Комісією буде закрито такі маршрути.

Зазначаємо, що інформацію про маршрути, перевезення на які буде обмежено на період дії воєнного стану, буде відображено в реєстрі маршрутів.

Надіслати документи стосовно обмеження маршруту необхідно на електронну адресу Мінінфраструктури Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: