Вівторок, 23 січня 2024 11:27

Укрзалізниця отримала 46 одиниць техніки та обладнання для відновлення інфраструктури

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Укрзалізниця отримала 46 одиниць техніки та обладнання на загальну суму 2,76 млн доларів.

Це відбулося у межах проєкту Світового банку «Відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення (RELINC)».

Це перший фінансовий проєкт в історії Укрзалізниці, який реалізується спільно зі Світовим банком.

У рамках проєкту Укрзалізниця отримала нові сучасні машини, які вже найближчим часом будуть допомагати залізничникам швидко та якісно відновлювати об’єкти критичної інфраструктури, що зазнали пошкоджень.

Зокрема, компанія вже отримала 3 автопідйомники, 4 навантажувачі, 4 пневматичні екскаватори, 20 свердлових верстатів на магнітній підставці, 9 домкратів гідравлічних, 1 повітряний компресор та інше обладнання, що буде залучене на відновленні критичної  інфраструктури.

Техніка й обладнання в межах безповоротної фінансової допомоги Світового банку надходить на підприємства Укрзалізниці поступово.

10 січня 2024 року компанія додатково отримала ще одну сучасну машину — автобетонозмішувач з бетононасосом від UNOPS Ukraine вартістю 390 тис. доларів. Передбачається, що до кінця серпня 2024 року товариство ще отримає техніку на суму 4,6 млн доларів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рамках RELINC Укрзалізниця розпочала співпрацю з Управлінням ООН з обслуговування проєктів — ЮНОПС у квітні 2023 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: