Понеділок, 18 грудня 2023 15:40

"Проблеми та виклики у сфері охорони культурної спадщини на шляху до цифрової інтеграції та реалізації функціоналу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва"

Парламентський комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе круглий стіл на тему: "Проблеми та виклики у сфері охорони культурної спадщини на шляху до цифрової інтеграції та реалізації функціоналу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва".

Захід відбудеться у п'ятницю, 22-го грудня о 12.00.

Під час круглого столу будуть обговорені проблемні питання у сфері охорони культурної спадщини, а саме:

  • забезпечення умов для інтероперабельності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, містобудівного кадастру з Державним реєстром нерухомих пам’яток України
  • упорядкування адміністративних послуг у сфері будівництва, які надаються органами охорони культурної спадщини, з метою збереження пам’яток культурної спадщини, їхніх територій та зон охорони
  • проблеми захисту об’єктів культурної спадщини та взяття їх на облік

Круглий стіл проводиться спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерством цифрової трансформації, за сприяння та підтримки USAID/UKaid проекту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS".

До участі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівців та експертів професійних громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу: старший консультант секретаріату Комітету Крамар Світлана Леонідівна, тел. (044) 255 23 72, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: