Вівторок, 05 грудня 2023 13:17

Триває верифікація міжнародних автобусних маршрутів і відповідних дозволів з Чехією

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури продовжує верифікацію регулярних міжнародних автобусних маршрутів, на черзі – сполучення між Україною та Чехією. Наша ключова мета – виявити маршрути, які не виконуються, або не мають відповідних дозволів, щоб сформувати актуальний перелік маршрутів і передумови для відкриття нових.

Для коректної верифікації та уникнення закриття маршрутів, які дійсно працюють, пропонуємо перевізникам підтвердити наявність дозволів, інформацію про які не виявлено під час перевірки. У додатку нижче наведено маршрути, щодо яких не знайдено необхідні дозволи.

Задля уникнення можливих суперечностей, а також неузгоджень у актуальних переліках маршрутів до Чехії просимо в строк до 15.12.2023 надіслати офіційні листи (з доданими копіями дозволів) на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Прохання надсилати документи на всі ці адреси одночасно, оскільки це необхідно для належного та своєчасного опрацювання.

Крім того, для підтвердження достовірності наданих копій дозволів просимо особисто чи через уповноважену особу пред'явити оригінали таких дозволів за наступною адресою: м. Київ, пр. Берестейський 14. У разі виникнення додаткових запитань прохання звертатися за телефоном (044) 351-4885.

Нагадаємо, раніше Міністерство розпочало верифікацію маршрутів із Молдовою, Польщею, а також Румунією, Угорщиною, Словаччиною. Зокрема, з Молдовою було виявлено близько 70 маршрутів, для яких зафіксовано відсутність дозвільних документів щодо права на перевезення територією країни призначення.

Раніше ж було закрито 118 міжнародних маршрутів до Польщі, які не мали дозвільних документів з боку Польщі. Також було анульовано 140 дозволів для автобусних маршрутів до країни-агресора.

Довідково. Відсутність дозволу країни призначення, до якої спрямовано маршрут – це порушення вимог статті 53 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Додаток




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: