Понеділок, 04 грудня 2023 13:55

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу

1.Розробник

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

2.Стислий виклад змісту проєкту:

Проєкт наказу доопрацьовано з урахуванням зауважень, пропозицій та рекомендацій, наданих в робочому порядку Державною регуляторною службою України.

Проєктом наказу передбачається затвердження уніфікованої Методики роздільного збирання побутових відходів та передбається, що роздільне збирання побутових відходів здійснюється з метою сприяння підготовці побутових відходів до повторного використання, рециклінгу для зменшення кількості побутових відходів, що захоронюється на полігонах, запобігання їх негативному впливу на здоров’я людей та навколишнє природне середовище.

Системи роздільного збирання побутових відходів визначаються органами місцевого самоврядування для кожного виду побутових відходів з урахуванням норми надання послуги з управління побутовими відходами, економічної доцільності використання вторинних матеріальних та енергетичних ресурсів, органічних добрив, інших економічних факторів.

3. Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт акта розміщено на офіційному вебсайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua).

4. Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення.

5. Зауваження та пропозиції направляти на адресу:

Зауваження та пропозиції до проєкту акта від фізичних та юридичних осіб слід надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та на адресу Державної регуляторної служби України.

Проєкт акта

Методика

М-Тест

Аналіз регуляторного впливу

Додаток до АРВ




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: