П'ятниця, 06 жовтня 2023 14:10

Volvo Trucks запускає мережу швидкого заряджання для важких електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Швеції автовиробник Volvo Trucks запускає мережу громадських швидких зарядних пристроїв для важких електровантажівок.

Спочатку послуга буде запущена у Швеції, а потім за нею будуть і інші ринки Європи та інших частин світу. Так, у Швеції у 2023 та 2024 роках планується відкрити загалом близько 130 зарядних станцій.

Станції експлуатуються кількома різними компаніями, і Volvo Trucks є одним із партнерів, що беруть участь.

Новий сервіс доступний для вантажних автомобілів усіх марок та підтримує всі зарядні стандарти, які підходять для важких транспортних засобів, незалежно від того, хто ними керує.

Користувач може сплатити зарядку через нову платформу: найближчим часом стане можливим і бронювання часу заряджання.

У компанії додали, що Volvo Trucks, яка є частиною Volvo Group, також будує зарядну інфраструктуру через Milence, спільне підприємство, створене спільно з Daimler Truck та Traton Group.

Результатом партнерства стане встановлення та експлуатація щонайменше 1700 високопродуктивних зарядних станцій для екологічно чистої енергії на автомагістралях та поблизу них, а також у логістичних центрах по всій Європі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інфраструктура забезпечуватиме зарядку всіх електромобілів з акумуляторами великої потужності, незалежно від марки.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: