Понеділок, 10 квітня 2023 10:52

Залізничники отримали модернізовані локомотиви

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у воєнний час продовжується ремонт локомотивів «Укрзалізниці» - оновлену техніку отримали Одеська та Придніпровська залізниці.

П’ять електровозів та тепловозів регіональної філії «Одеська залізниця» пройшли заводський капітальний ремонт з початку року.

На Запорізькому електровозоремонтному заводі провели капітальний ремонт з подовженням терміну експлуатації двох електровозів. Це ВЛ80т № 1416 та ВЛ80т № 1276. Їх відправили до локомотивного депо Знам’янка.

Також до Знам’янки повернувся ще один локомотив, відремонтований на Львівському локомотиворемонтному заводі.

Також на Дніпропетровському тепловозоремонтному заводі також нещодавно відремонтували два тепловози.

Це ЧМЕ3 № 5711 приписки виробничого підрозділу «Локомотивне депо Помічна» та ЧМЕ3 № 4954 приписки виробничого підрозділу «Локомотивне депо Одеса-Сортувальна». Вони пройшли капітальний ремонт в обсязі КР-1.

Аналогічний за обсягами капітальний ремонт за 2022 рік пройшли лише 13 локомотивів Одеської залізниці, а також з одного двосекційного електровозу ВЛ80Т-1323.

Шляхом модернізації на Львівському електровозоремонтному заводі виготовили два електровози ВЛ40у № 1323-1 та ВЛ40у № 1323-2 приписки виробничого підрозділу «Локомотивне депо Знам’янка».

Також на Центральному вокзалі Дніпра презентували чотири оновлені електровози, тепловоз і приміський електропоїзд.

Кілька місяців знадобилося фахівцям, аби відремонтувати й модернізувати цю техніку, осучаснити низку систем і пристроїв, забезпечити безпекові та ергономічні вимоги.

Традиційно під час оновлення подбали про поліпшення умов праці локомотивних бригад: у кабінах облаштували зручні крісла, системи охолодження та сучасного освітлення, біотуалети; забезпечили мікрохвильовими печами, холодильниками, чайниками.

За результатами проведеного заходу призові місця посіли електровоз ВЛ11М, тепловоз ЧМЕ3 та електровоз ЧС7, а відповідно, й трудові колективи, які працювали над оновленням цих локомотивів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це вже п’ята за період воєнного стану виставка рухомого складу, якому провели ремонти з подальшою модернізацією в умовах локомотивних і моторвагонних депо Придніпровської залізниці.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: