Четвер, 23 грудня 2021 14:32

Cummins та Kalmar представлять нові термінальні електричні тягачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Cummins запускає на ринок свою нову систему електричного приводу PowerDriveTM 8000, призначену для інтеграції з термінальними тягачами.

Польові випробування PowerDriveTM 8000 розпочнуться на початку наступного 2022 року і пройдуть спільно з Kalmar, провідним виробником продуктів з обробки вантажів у портах, терміналах, розподільних центрах та важкій промисловості.

Після закінчення польових випробувань та внесених можливих змін Cummins і Kalmar запропонують акумуляторні електричні термінальні тягачі по всьому світу.

Компанія Cummins розробила PowerDrive 8000 для сегмента термінальних тягачів, щоб краще відповідати необхідним вимогам до робочого циклу та потужності для розподільних мереж та портів.

Силова лінія може працювати з різними конфігураціями транспортних засобів повною масою від 36 до 88 тонн. Система оснащена компактними батареями з регульованою температурою, що дозволяє автомобілям працювати у суворих кліматичних умовах у всьому світі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, термінальні тягачі будуть живитися від акумуляторів Cummins, що швидко заряджаються, потужністю до 182 кВтг і будуть оснащені технологією швидкої зарядки постійним струмом, що дозволить клієнтам використовувати їх у цілодобовому режимі.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: