Понеділок, 06 вересня 2021 11:31

Вітчизняний виробник представив новий дистанційний вагоноштовхач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Новокраматорський машинобудівний завод розробив дистанційний вагоноштовхач, котрий керується за допомогою пульта

Новий вагоноштовхач конструктивно простіший, легший за вагою, керується дистанційно, має оптимальну продуктивність. До того ж, управління ним і вагоноперекидачем буде здійснюватися з загального пульта, одним оператором.

До широкого спектру машин і обладнання, що випускається Новокраматорським машинобудівним заводом, в 2021 році додасться новинка - сучасний вагоноштовхач, який сьогодні виготовляється для Авдіївського коксохімічного заводу.

Він буде інтегрований в існуючий процес розвантаження вагонів. Його відвантаження замовнику планується в листопаді цього року.

Вагоноштовхач це спеціальний міні-електровоз, який працює в комплексі з вагоноперекидачем і бере участь в підготовці вугілля до коксування.

Спочатку він штовхає потяг із 25 завантажених вугіллям вагонів до вагоноперекидача, на який встановлюється останній відчеплений вагон і потім повертає вагони на колишню позицію. Після того як цей вагон розвантажений, він штовхає до вагоноперекидача наступний.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вагоноштовхач може використовуватися в будь-якому виробництві, де потрібне швидке поетапне розвантаження сипучих матеріалів вагонними нормами, тому новокраматорці сподіваються на наступні замовлення.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: