Середа, 09 червня 2021 14:59

В Україні представили новий самоскид Daewoo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Києві на виставці «Агро-2021» продемонстрували новий самоскид Daewoo Trucks Novus 8x4

Повна допустима маса новинки становить 44 тонни, споряджена маса – 14,5 тонн, а максимальна вантажопідйомність – майже 30 тонн.

Самоскиди Daewoo Trucks доступні в різних модифікаціях, як для роботи в умовах будівництва так і для роботи поза дорожнім покриттям та в кар’єрах.

На автомобілях встановлюються двигуни виробництва компанії Doosan, яка входить в першу п’ятірку світових виробників двигунів. Обєм двигуна Daewoo Trucks Novus 8x4 перевищує 11 л, а максимальна потужність – 440 к.с.

Коробки передач виробництва ZF, що встановлюються на автомобілі Daewoo Trucks, аналогічні КПП, що встановлюються на автомобілі європейських виробників. Кількість передач в Daewoo Trucks Novus 8x4 – 16+2.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, однією з переваг спеціальної техніки та самоскидів Daewoo Trucks є ведучі мости з бортовими редукторами. Завдяки цьому автомобілі мають значно більший дорожній просвіт та кращі поза дорожні характеристики.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: