Середа, 10 березня 2021 12:32

Представили унікальне шасі для 104-метрового автопідйомника

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, голландська компанія Terberg Techniek виготовила спеціальне шестивісне шасі Volvo FMX 12×4/8 для 104-метрового автопідйомника S104HLA фінської фірми Bronto Skylift.

Цікавою технічною особливістю новинки є те, що 2-а і 3-я вісі вантажівки обладнані системою Terberg X-Track (Hydraulic Wheel-drive). Terberg X-Track призначений для збільшення тяги транспортного засобу в важких умовах експлуатації.

Система включає гідропривід, який інсталюється в стандартну передню вісь, і працює від ВВП. Водій може включити цей додатковий гідравлічний привід осі натисканням кнопки на приладовій панелі. Таким чином, Terberg X-Track підвищує тягу всього транспортного засобу. При цьому гідропривід осей дозволяє зберегти низький вхід в кабіну шасі, що важливо для автопідйомника. Також фахівці Terberg Techniek додали 10-тонну керовану вісь Volvo, через високу повну масу автомобіля - 62000 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дах і підвіска кабіни були відкориговані так, щоб загальна висота транспортного засобу, включаючи щоглу підйомника залишалися нижче 4 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: