Четвер, 26 вересня 2024 09:56

Представили найбільший і найпотужніший у світі наземний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mammoet представила «найпотужніший у світі наземний кран» SK6000 вантажопідйомністю 6000 метричних тонн.

Підйомний гігант призначений для великих енергетичних і інфраструктурних проектів, таких як нафтопереробні заводи, атомні електростанції та вітрові турбіни.

Кільцевий кран пропонує головну щоглу довжиною до 171 метра. Використовуючи фіксоване кріплення стріли, він може досягати загальної висоти підйому 274 метри.

Він може підіймати 3000 метричних тонн на висоту 220 метрів, дозволяючи переміщати великі конструкції як у морських плавучих проектах, так і в проектах новобудови та розширення на суші.

Кран використовує в якості противаги транспортні контейнери, наповнені піском і гравієм. Баластний штабель крана складається з понад 40 контейнерів загальною вагою 4200 метричних тонн.

Кран може підняти 2000 метричних. Його максимальний тиск на грунт становить 30 метричних тонн на квадратний метр.

SK6000 можна транспортувати за допомогою контейнерів у будь-яке місце по всьому світу. Він також пропонує повну електричну потужність від акумулятора або живлення від мережі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробництво SK6000 розпочалося наприкінці 2022 року. Зараз він проходить тестування на заводі Mammoet у Вестдорпі в Нідерландах і невдовзі буде готовий до розгортання у своєму першому проекті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: