Середа, 12 жовтня 2022 11:55

Вантажівки DAF LF отримала нові високоефективні приводи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF представив нову лінійку трансмісій для своєї популярної серії розвізних вантажівок LF.

За заявою автовиробника, нові двигуни PACCAR PX-5 та PX-7 у поєднанні з новими автоматичними 8-ступінчастими коробками передач PowerLine здатні забезпечувати на 7% більш високу економію палива в порівнянні з існуючими моделями.

Компанія DAF повідомила, що лінійка PX-5 поповнилася 4-циліндровим двигуном об'ємом 4,5 літра, а серія PX-7 – 6-циліндровим мотором об'ємом 6,7 літра.

Обидві силові установки характеризуються новим легким, але надміцним блоком із ущільненого графіту (CGI) та чавунною головкою блоку циліндрів, новими поршнями з низьким коефіцієнтом тертя, новими високоефективними компресорами та новим турбонаддувом із перепускним клапаном.

Таким чином, на даний момент з урахуванням новинок для вантажівки DAF LF доступні нові двигуни PACCAR PX в 7 варіантах потужності.

 Зазначається, що нові двигуни розвивають максимальний крутний момент, при більш низьких оборотах двигуна, підтримуючи зниження швидкості і, таким чином, забезпечуючи чудову паливну економічність.

Автовиробник також повідомив, що частиною нової трансмісії DAF LF є нова 8-ступінчаста повністю автоматична коробка передач PowerLine «з оптимальним розподілом передач та ступенями».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в DAF заявили, що 6- і 9-ступінчасті механічні коробки передач, як і раніше, будуть доступні для вантажівок серії LF, а повністю автоматичні коробки передач Allison, як і раніше, можна буде замовити для спеціальних застосувань, таких як вивіз сміття та пожежогасіння.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: