Вівторок, 10 травня 2022 09:51

Volvo Trucks вдалося майже на третину збільшити швидкість перемикання передач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo модернізувала інтелектуальну автоматизовану коробку передач I-Shift, досягнувши більш швидкої роботи.

Це забезпечує покращену керованість та плавність ходу як дизельних, так і електричних вантажівок.

Істотне поліпшення керованості досягається завдяки новому способу взаємодії коробки передач I-Shift з двигуном за рахунок швидше активації зчеплення, що призводить до більш короткого переривання крутного моменту.

Це робить перемикання передач більш плавним, що покращує хід вантажного автомобіля.

Швидке перемикання передач дозволяє ефективніше оптимізувати вибір передач. І чим більше подій, пов'язаних із перемиканням передач, вимагає дорога та місцевість, тим більше покращень оцінить водій.

Прискорення перемикання передач стало можливим завдяки настпним поліпшенням:

- оновлені датчики тепер передають дані з вищою точністю блок управління, який оснащений новим програмним забезпеченням і швидшим мікропроцесором, що значно скорочує час розрахунку;

- додатковий диск у гальмі коробки передач змушує його реагувати швидше перед перемиканням передач;

- у кількох виконавчих системах було зменшено обсяг повітря (вилках перемикання, зчепленні та гальмі коробки передач), щоб забезпечити швидке перемикання передач.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки перерахованим поліпшенням розробникам Volvo Trucks вдалося на 30% збільшити швидкість перемикання передач.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: