Середа, 29 вересня 2021 12:41

Huawei презентував дисплей з доповненою реальністю для вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на міжнародній виставці AA MOBILITY 2021 Німеччині компанія Huawei представила свою останню розробку - дисплей з доповненою реальністю (AR-HUD) для транспортних засобів.

Ця технологія перетворює переднє лобове скло в дисплей з оглядом від першої особи (FPV). Вона об'єднує передові технології для забезпечення як функцій безпеки, так і інформаційно-розважальних, створюючи абсолютно нові відчуття від водіння.

Перед водієм відображається 70-дюймовий віртуальне зображення. Інформація проектується внизу, тому вона не ускладнює керування транспортним засобом і не закриває огляд.

AR-HUD допомагає водієві адаптуватися до дорожнього руху і при необхідності долати кілька смуг руху, оптимізує підказки для умов нічного водіння, руху під час дощу і туману, тим самим підвищуючи безпеку руху за умов поганої видимості.

Також в режимі реального часу AR-HUD відображає інформацію про найближчі паркінги, заправні станції, торгові центри, ресторани та кінотеатри.

Дисплей з доповненою реальністю підтримує відображення понад 100 PPD в форматі Full HD і забезпечує яскраву, висококонтрастну і неспотворену картинку. Завдяки цьому користувачі можуть насолоджуватися прекрасним відео і аудіо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вперше AR-HUD почали використовувати на винищувачах для підвищення безпеки польотів, потім вони були застосовані в автомобільній промисловості.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: