Понеділок, 03 жовтня 2022 10:59

MAN перетворює вантажівку на гаманець

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автовиробник із Мюнхена запускає нову цифрову платформу MAN SimplePay, покликану полегшити та зробити повністю прозорими платіжні операції користувачів своїх вантажівок.

За заявою MAN Truck&Bus, компанія є першим виробником, який розробив цифрову платформу для всіх процесів оплати, пов'язаних з комерційними автомобілями. Завдяки MAN SimplePay, вантажівка стає цифровим гаманцем для всіх транзакцій, що відбуваються у повсякденних перевезеннях.

«MAN SimplePay – це перший крок до повноцінної платіжної екосистеми для різноманітних послуг. Разом із партнером BP компанія MAN запускає рішення для автоматизованих безконтактних та безпечних процесів оплати при заправці паливом – без готівкових чи фізичних (кредитних) карток.

Водій залишається у вантажівці, що унеможливлює відвідування магазину на АЗС і, як наслідок, економить час. Це також знижує можливі контакти з іншими людьми під час пандемії коронавірусу»

Виробник заявляє, що нова система допоможе і менеджерам автопарків, які в режимі реального часу мають можливість «контролювати всі витрати та процеси для кожного окремого автомобіля в єдиній системі». Крім цього, знижується їхнє адміністративне навантаження.

З технічної точки зору, процес оплати відбувається безпосередньо з вантажівки через RIO Box в автомобілі. Цифрова обробка процесу оплати здійснюється іншим партнером, платіжним процесором Stripe. Хмарна інфраструктура надається Amazon Web Services (AWS).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, забронювати MAN SimplePay можна буде через торговий майданчик MAN, після чого послугу буде встановлено бездротовий зв'язок на вибрані вантажівки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: