Вівторок, 21 червня 2022 10:47

В РФ хочуть притягнути до кримінальної відповідальності Volvo, MAN, Mercedes та інших автогігантів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Генпрокуратуру та МВС РФ попросили перевірити представництва вантажних автоконцернів через припинення постачання автозапчастин та ризик призупинення обслуговування.

З проханням провести перевірки та за необхідності притягнути до кримінальної відповідальності керівників світових автоконцернів звернулася «Громадська споживча ініціатива» (ОПІ).

Ініціатори безглуздого звернення заявили, що дії Scania, Volvo, MAN, Mercedes та IVECO несуть загрозу безпеці водіїв та пасажирів.

В ОПІ також упевнені, що припинення постачання та продажу автомобілів та запчастин, а також відсутність сервісного обслуговування з боку виробників ведуть до зростання вартості вантажних перевезень та підвищення тарифів транспортних компаній.

В ОПІ зажадали проведення відомчих перевірок щодо представництв вантажних автоконцернів, і навіть взяття під контроль деталей та запчастин з їхньої складах у РФ.

Нагадаємо, що через війну в Україні світові автомобільні концерни та їх представництва в РФ призупинили свою діяльність – припинили виробляти, імпортувати та постачати автомобілі та запчастини до них, а також здійснювати обслуговування та ремонт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при цьому Scania, Volvo, MAN, Mercedes та IVECO постачали до РФ найбільш популярні у транспортно-логістичній галузі вантажні автомобілі, включаючи сідельні тягачі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: